Header Ads

CURS DE INSTRUIRE TEORETICĂ PRIVIND ACTIVITATEA DE TESTARE ÎN FARMACII COMUNITARE ȘI OFICINE COMUNITARE RURALE UTILIZÂND TESTE ANTIGEN RAPIDE PENTRU DIAGNOSTICAREA INFECȚIEI CU SARS-Cov-2

 

CURS DE INSTRUIRE TEORETICĂ PRIVIND ACTIVITATEA DE TESTARE ÎN FARMACII COMUNITARE ȘI OFICINE COMUNITARE RURALE UTILIZÂND TESTE ANTIGEN RAPIDE PENTRU DIAGNOSTICAREA INFECȚIEI CU SARS-Cov-2

Colegiul Farmaciștilor din România și Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România au încheiat, în acest sens, un  Protocol de colaborare.

Cele două organizații profesionale vor colabora pentru „organizarea instruirii personalului din farmaciile comunitare și oficinele comunitare rurale, farmaciști și asistenți de farmacie, implicat în activitatea testare antigenică rapidă pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2 asigurând condițiile necesare în vederea dobândirii de către participanții la cursurile de instruire a cunoștințelor teoretice și practice necesare.”

Instruirea teoretică și practică va fi asigurată de medici epidemiologi, medici infecționiști și asistenți medicali, desemnați de Ministerul Sănătății sau de către Direcția de Sănătate Publică. Suportul de curs este asigurat de Ministerul Sănătății.

Asistenții medicali de farmacie care doresc să urmeze cursurile de instruire se vor înregistra la OAMGMAMR Dâmbovița, prin completarea cererii de înscriere prevăzută în protocol. După completare, cererea va trebui adusă la sediul OAMGMAMR Dâmbovița (str.Tudor Vladimirescu, nr.34A, etaj 3, Secretariat) până cel târziu miercuri, 09.06.2021, ora 10 .

CURSUL DE INSTRUIRE va avea loc la sediul OAMGMAMR Dâmbovița, str. Tudor Vladimirescu, nr.34A, etaj 3, sala 1, în două serii astfel:
- prima serie în data de 10.06.2021 ora 15
- a doua serie în data de 11.06.2021 ora 15

CURSURILE SUNT GRATUITE și sunt creditate cu 10 credite EMC.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.