Acest sondaj este lansat în cadrul proiectului cofinanțat de UE „IMMUNION” („Îmbunătățirea cooperării în domeniul imunizării în Uniunea Europeană”) și al Coaliției UE pentru Vaccinare, care reunește asociații europene de profesioniști din domeniul sănătății și asociații studențești relevante din domeniu . IMMUNION întărește colaborările dintre profesioniștii din domeniul sănătății, autoritățile din domeniul sănătății publice, mass-media și comunitățile locale.

    IMMUNION va contribui la eforturile UE de a îmbunătăți absorbția echitabilă a vaccinurilor, oferind educație și formare profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la modul de comunicare eficientă cu privire la vaccinare cu pacienții lor și mass-media. Proiectul va dezvolta, de asemenea, instrumente și resurse pentru a crește acoperirea vaccinului, în special în rândul populațiilor defavorizate.
Printre rezultatele sale cheie, proiectul IMMUNION urmărește centralizarea materialelor educaționale relevante privind vaccinarea pentru profesioniștii din domeniul sănătății pe site-ul web al Coaliției pentru Vaccinare, prin integrarea unei platforme de instruire online (Platforma SEKI) care ar funcționa ca o locație unică pentru profesioniștii din domeniul sănătății. pentru a găsi oportunități de formare a vaccinurilor online și offline.
    Proiectul își propune să sprijine dezvoltarea platformei de formare online, astfel încât să fie comod de utilizat, ușor de navigat și să permită profesioniștilor din domeniul sănătății să identifice rapid informațiile relevante de care au nevoie. Sondajul se bazează pe barometrul de formare a vaccinurilor existent, dezvoltat în cadrul Acțiunii comune a UE privind vaccinarea.
Prin urmare, acest sondaj solicită feedback-ul dvs., pentru a vă asigura că platforma este adaptată nevoilor și preferințelor dvs.